Φωτογραφίες από το Σάββατο

Φωτογραφίες από την Κυριακή

Πριν τον Αγώνα

2η Μοτοαλπινιστική Συνάντηση 2003 Λιδορίκι  Tο TRIAL είναι ένας από τους τρόπους που μπορεί κάποιος να ανακαλύψει τη μαγεία της μοτοσυκλέτας. Ο τρόπος κατασκευής αυτών των μοτοσυκλετών επιτρέπει την προσέγγιση σε ιδιαίτερα δύσβατα σημεία που ακόμα και με τα πόδια είναι αρκετά δύσκολη η διέλευσή τους.

  Στην Ελλάδα εδώ και αρκετά χρόνια το TRIAL υφίσταται μόνο σαν αγωνιστική δραστηριότητα. Αντίθετα στην Ευρώπη εκτός των αγώνων πολλοί αναβάτες με τέτοιες μοτοσυκλέτες καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις μέσα στα βουνά απολαμβάνοντας την ομορφιά της φύσης με την ηρεμία που προσφέρει η ήπια λειτουργία αυτών των μοτοσυκλετών. Αυτή η δραστηριότητα ονομάζεται μοτοαλπινισμός. Στη χώρα μας λίγα άτομα μεμονωμένα ασχολούνται με αυτή τη μορφή του TRIAL.
 
  Μετά την επιτυχία της 1ης μας Μοτοαλπινιστικής Συνάντησης ήρθε η ώρα να επαναλάβουμε το εγχείρημα. Αυτή τη φορά στόχος μας είναι η περιοχή γύρω από το φράγμα του Μόρνου. Μονοπάτια, χείμαρροι με νερό και ξεροί, δασικοί δρόμοι και χιόνια. Η ίδια συνταγή με περισσότερη προσοχή στη λεπτομέρια. Έτσι λοιπόν έρχεται η 2η Μοτοαλπινιστική Συνάντηση 2003.

  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  Επίδειξη τεχνικής Trial στο προαύλιο του Γυμνασίου Λιδορικίου, το Σάββατο στις 3:00 το μεσημέρι. Στα διαλείμματα θα γίνεται διαγωνισμός στατικής ισορροπίας
με μοτοσυκλέτα trial με δυνατότητα συμμετοχής όποιου θεατή θέλει να δοκιμάσει.

  Την Κυριακή το πρωί στις 11:00 θα γίνει η ενημέρωση των αναβατών και στις 11:30 οι αναβάτες θα ξεκινήσουν τη διαδρομή που θα γίνει σε έναν γύρο. Η διαδρομή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εύκολο να την παρακολουθήσουν οι θεατές. Πατήστε εδώ για να δείτε τον χάρτη της διαδρομής (119kb), εδώ για να τον κατεβάσετε στον υπολογιστή σας σε μορφή .swf (97kb) και εδώ για να τον κατεβάσετε σε μορφή εκτελέσιμου αρχείου .exe (897kb).
2η Μοτοαλπινιστική Συνάντηση 2003 Λιδορίκι - Χάρτης
  Η οργάνωση  έχει φροντίσει για τα καταλύματα. Έτσι όσοι θεατές ταξιδέψουν από άλλες περιοχές για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση δε θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα διανυκτέρευσης.

Για να δείτε τον χάρτη της περιοχής μπορείτε να πατήσετε επάνω στον μικρό χάρτη δεξιά.

   Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από το τηλέφωνο 6977 788416.(όλη την ημέρα), 210-3483527 (από 9.00 έως 17.00) και 6938 770208 (από 9.00 έως 22.00)

   Με τιμή
   Γιαν. Παπαπαναγιώτου
   Δημ. Μουρατίδης