Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2004

   Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου έγινε στο Υπουργείο Συγκοινωνιών η απονομή των Πρωταθλημάτων, Κυπέλλων και Επάθλων Μοτοσικλέτας 2003. Αρκετοί οι επίσημοι που βρέθηκαν εκεί. Το show είχε οργανωθεί καλά και παρουσιαστής ήταν ο γνωστός από την τηλεόραση Στράτος Φωτεινέλης. Ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ καλωσόρισε τους παρόντες. Ο Αρης Σταθάκης ήταν κι αυτός εκεί και αφού είπε δυο λόγια, έδωσε τα κύπελλα και τα μετάλλια στους αναβάτες της ταχύτητας. Το πρωτάθλημα Supermoto για το 2004 έχει αναλάβει το IRON TEAM και ο Παναγιώτης Σιδέρης μίλησε για τη περσινή χρονιά.


  Όπως συνηθίζεται, έτσι και φέτος στην τελετή αυτή ανακοινώνεται και η προκήρυξη των Πρωταθλημάτων Κυπέλλων και Επάθλων Μοτοσικλέτας 2004. Διαβάζοντας την προκήρυξη του πρωταθλήματος βρήκαμε να είναι σύμφωνη με τις προτάσεις των αναβατών. Το κείμενο της προκήρυξης δόθηκε στους παρευρισκόμενους σε φωτοαντίγραφα, αφού, όπως και τη χρονιά που πέρασε, δε θα τυπωθεί το βιβλίο της χρονιάς (Year book). Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο που δόθηκε και αφορά το Trial στη σελίδα Προκήρυξη Πρωταθλήματος Trial 2004

  Το Video που παρουσίασε το Trial ήταν απαράδεκτο. Όχι ότι τα άλλα video ήταν καλύτερα. Μήπως παρουσίαζε την κατάσταση του αθλήματος στη χώρα μας; Για όσους δε βρέθηκαν στην εκδήλωση, μεταφέρουμε την εικόνα: Πλάνα από τον αγώνα της Πάτρας στην έκτη ειδική. Το πέρασμα ήταν αρκετά δύσκολο και όλοι πήγαιναν "με τα πόδια". Είχαμε και πτώσεις. Ευτυχώς ο Χριστόπουλος το πέρασε εντυπωσιακά. Σκεφτείτε λίγο τα παραπάνω και συγκρίνετέ τα με την πραγματικότητα του Trial σήμερα. Αν οι θεατές διαμόρφωσαν άποψη για το άθλημα από το video αυτό, τότε σίγουρα δεν θα ήταν η καλύτερη.

  Αρκετοί από τους βραβευθέντες απουσίαζαν. Γιατί άραγε; Απαξιώνουν το θεσμό ή τους κρατούν μακριά υποχρεώσεις; Δεν έλειψαν τέτοια δείγματα και από το χώρο μας. Τους πήρε ο ύπνος, είπαν.
   Οι πρωταθλητές κάθε κατηγορίας και αθλήματος έλεγαν δυο λόγια στο δεύτερο έδρανο που υπήρχε στη σκηνή. Από τα λόγια τους αυτά ορμώμενοι ζητάμε διοργανώσεις αγώνων ανάλογες της ποιότητας της οργάνωσης αυτής της γιορτής. Όλοι αυτοί οι επίσημοι που περευρέθηκαν απουσιάζουν απο τους αγώνες, το ίδιο απουσιάζουν και οι θεατές. Σχεδιάστε μια πολιτική που θα φέρει τους θεατές στους αγώνες μοτοσικλέτας.

Ο Χάρης Χριστόπουλος στο λόγο του σαν πρωταθλητής 2003
Ο Χάρης Χριστόπουλος στο λόγο του σαν πρωταθλητής 2003
Η τριάδα της Α' κατηγορίας Χάρης Χριστόπουλος Αλέξης Λιάπης Λευτέρης Πίππος
Η τριάδα της Α' κατηγορίας
Χάρης Χριστόπουλος
Αλέξης Λιάπης
Λευτέρης Πίππος
Ο μικρός Πίππος θαυμάζει το κύπελλό του
Ο μικρός Πίππος θαυμάζει το κύπελλό του
Ο Άρης Αλεξανδρίδης παραλαμβάνει το μετάλλιό του
Ο Άρης Αλεξανδρίδης παραλαμβάνει το μετάλλιό του
Ο Χριστόπουλος καμαρώνει. Μια φορά ακόμη πρωταθλητής
Ο Χριστόπουλος καμαρώνει.
Μια φορά ακόμη πρωταθλητής
Ο Άρης Αλεξανδρίδης εξηγεί πώς γίνεται να είσαι κυπελλούχος στην Major στα 65 χρόνια σου.
Ο Άρης Αλεξανδρίδης εξηγεί πώς γίνεται να είσαι κυπελλούχος στην Major στα 65 χρόνια σου.