Η ισπανική ιστοσελίδα «Motos.net» απένειμε τον τίτλο της «Καλύτερης Dirtμοτοσυκλέτας της Χρονιάς»  στη Gas GasTXT Pro 250 Racing,  μετά από δημοσκόπηση μοτοσυκλετιστών.

 ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ 2014

Gas Gas TXT Pro 250 Racing
«Καλύτερη μοτοσυκλέτα της χρονιάς, 2014»

Η ισπανική ιστοσελίδα «Motos.net» απένειμε τον τίτλο της «Καλύτερης Dirtμοτοσυκλέτας της Χρονιάς»  στη GasGasTXT Pro 250 Racing,  μετά από δημοσκόπηση μοτοσυκλετιστών.

Salt, Girona, Φεβρουάριος 2014. Η κορυφαία Ισπανική ιστοσελίδα μοτοσυκλέτας “Motos.net”,  διοργάνωσε για τέταρτη φορά τα βραβεία  «Μοτοσυκλέτα της Χρονιάς», που βασίζονται στις προτιμήσεις του κοινού ανάμεσα στις καλύτερες μοτοσυκλέτες της σεζόν.  Για μία ακόμη φορά το βραβείο για την “Καλύτερη Trial Μοτοσυκλέτα 2014” κέρδισε η TXT Pro 250 Racing της Gas Gas Motos.

Περισσότεροι από 630.000 εγγεγραμμένοι χρήστες πήραν μέρος σε μία ανοικτή δημοσκόπηση μεταξύ Μαίου και Δεκεμβρίου 2013 και επέλεξαν τις καλύτερες μοτοσυκλέτες του 2014. Η Gas Gas TXT Pro 250 Racing,  best seller Trial της βιομηχανίας μοτοσυκλετών, πήρε και τον τίτλο στην κατηγορία της.

Τα βραβεία δόθηκαν κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη, και στην οποία ήταν παρόντες οι κύριοι εκπρόσωποι της βιομηχανίας των δύο τροχών, μεταξύ των οποίων η Gas Gas έχει αναγνωριστεί ως ο κορυφαίος κατασκευαστής Trial.

Για τη Gas Gas το βραβείο έχει πολύ μεγάλη αξία, καθώς αντικατοπτρίζει τη γνώμη των αναβατών.  Έτσι, μπορούμε να πούμε πως για τέταρτη συνεχή χρονιά η Gas Gas έχει καταφέρει να δώσει το καλύτερο προϊόν στους οπαδούς της κατηγορίας Trial.

Δείτε όλα τα μοντέλα Gas Gas 2014

 
Πληροφορίες μπορείτε να πάρετε από την eXTra products
Τηλ: 210 9213286-7, Fax: 210 9243160
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.extraproducts.gr